TELEFOANE UTILE
Primar: 0722.676.161
Viceprimar: 0722.220.518
Secretar: 0720.529.580
Tel/Fax: 0244.485.012
0244.485.500
Email:
primaria_sirna@yahoo.com
AUDIENTE
Primar: Luni: 900-1300
Viceprimar: Marti: 900-1300
Secretar: Vineri: 1000-1300
Program
Luni-Joi:  800-1600
Vineri: 800-1300
Anunturi

Anul 2020

3. Anunt nr. 2457 din data de 27.03.2020

2. Anunt referitor la organizarea unui concurs de recrutare pentru ocupare functie vacanta de executie de consilier, clasa I, grad profesional principal

1. Anunt public privind decizia etapei de incadrare

 

Anul 2019

16. In urmatoarele doua saptamani la sediul Primariei Sirna se va deplasa un reprezentant comercial al firmei noastre pentru a inregistra cererile de racordare in satele Varnita, Sirna, Tariceni.

15. Raport final al concursului de ocupare a postului de agent de paza in cadrul Biroului Politie Locala.

14. Proces verbal - selectia dosarelor privind concursul pentru ocuparea postului vacant de agent de paza in cadrul Biroului politie locala si un post de sofer in cadrul Compartimentului gospodarie, intretinere, reparatii, deservire

13. Anunt Registrul Agricol

12. Anunt - Primaria comunei Sirna organizeaza concurs pentru ocuparea posturilor vacante de agent de paza in cadrul biroului politie locala si sofer in cadrul Compartimentului gospodarire, intretinere, reparatii, deservire

11. Raport final al concursului pentru ocuparea functiei publice: Referent, Clasa III, Grad Profesional Principal

10. Proces verbal - selectia dosarelor privind concursul de promovare in grad profesional, din functia publica de politist local, clasa III, grad profesional asistent in functia publica de politist local, clasa III, grad profesional principal, in cadrul Biroului Politie Locala

9. Anunt - privind examenul de promovare in grad profesional.

8. RAPORT FINAL AL CONCURSULUI PENTRU FUNCTIA DE CONSILIER CLASA I, GRAD PROFESIONAL DEBUTANT IN CADRUL COMPARTIMENTULUI ACHIZITII PUBLICE

7. REZULTATUL INTERVIULUI CONCURSULUI DE RECRUTARE IN FUNCTIA DE CONSILIER, CLASA I, GRAD PROFESIONAL DEBUTANT IN CADRUL COMPARTIMENTULUI ACHIZITII PUBLICE DIN DATA DE 04.07.2019

6. Rezultat proba scrisa concurs de recrutare consilier, Clasa 1, grad profesional debutant in cadrul compartimentului Achizitii Publice

5. Proces verbal - Selectia dosarelor privind concursul de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie de consilier, clasa I, grad profesional debutant in Compartimentul achizitii publice

4. Anunt privind concursul de recrutare pentru ocuparea functiei publice de consilier, clasa I, grad profesional debutant in cadrul Compartimentului achizitii publice

3. Anunt privind inchirierea pasunilor U.A.T. Sirna, judetul Prahova, prin atribuire directa

2. Anunt din data de 19.02.2019 - Ocolul Silvic Ploiesti 

1. Anunt prealabil privind afisarea publica a documentelor tehnice ale cadastrului

 

Anul 2018

1. Primaria Comunei Sirna, cu sediul in satul  Tariceni, numarul 165A,  judetul Prahova, organizeaza  licitatie publica , in data de 17.04.2017,  ora 900,  in vederea inchirierii  pasunilor. Ofertele se vor depune de la data de 12.04.2018  pana la data de 16.04.2018, ora 1600.Sedinta de licitatie se va desfasura  la sediul Primariei  Comunei Sirna din satul Tariceni  nr 165A judetul prahova, in sala de consiliu. (pentru detalii clik aici)

2. Adresa CEC Bank referitoare la posibilitatea incasarii taxelor si impozitelor la ghiseele bancii.

3. Concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de consilier, clasa I, grad profesional debutant in cadrul Compartimentului achizitii publice.

4. Proces verbal - selectia dosarelor privind concursul de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie de consilier, clasa I, grad profesional debutant in Compartimentul achizitii publice.

5. Rezultate proba scrisa - Concurs de recrutare consilier, Clasa 1, grad profesional debutant in cadrul compartimentului achizitii publice.

6. Anunt nr. 8454 din data de 19.10.2018

Anul 2017 

1. Anunt! Primaria Comunei Sirna organizeaza concurs pentru ocuparea postului vacant de ingrijitor, personal contractual in cadrul Compartimentului Gospodarire, intretinere, reparatii, deservire.

2. Anunt licitatie publica in data de 27.03.2017, in vederea inchirierii pasunilor ramase neadjudecate prin licitatie in anul 2016

3. Primaria Sirna organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea  posturilor  vacante de   consilier, clasa I, grad profesional debutant in cadrul Compartimentului achizitii publice si investitii ,  consilier, clasa I, grad profesional debutant in cadrul Compartimentului juridic, secretariat, administrativ, registratura si un post politist local, clasa III, grad profesional debutant in cadrul Biroului Politiei locale. (Click aici pentru a vizualiza documentul in care sunt prezentate detaliile necesare.)

 

4. Anunt nr. 3204/27.04.2017: Primaria Comunei Sirna , judetul Prahova organizeaza examen de promovare in grad profesional din functia publica de consilier, clasa I, grad profesional asistent, din cadrul Biroului financiar-contabil, in functia publica de consilier, clasa I, grad profesional principalPentru a vizualiza documentul care contine mai multe detalii, click aici.

5. Primaria comunei Sirna, organizeaza concurs pentru ocuparea postului de conducere vacant de administrator public, functie de natura contractuala, in conformitate cu prevederile art. 112 din Legea nr. 215/2001. 

Pentru a vizualiza documentul care contine mai multe detalii, click aici.

6. Primaria comunei Sirna organizeaza in conformitate cu prevederile art. 22 din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare, coroborate cu prevederile art. 58, alin. (3) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare , concurs de recrutare pentru ocuparea posturilor vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant in cadrul Compartimentului achizitii publice si investitii. Pentru detalii, click aici.

7. Primaria comunei Sirna, nr. 165A, sat Tariceni, judetul Prahova, organizeaza licitatie publica in data de 24.11.2017, ora 10:00.

8. Bibliografie pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional principal si pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional debutant in cadrul Compartimentului achizitii publice si investitii(click aici pentru detalii);

 

 

Anul 2016

1.  Anunt licitatie pasune.

 

 

Anul 2015

1. ANUNT! PRIMARIA COMUNEI SIRNA, JUDETUL PRAHOVA, ORGANIZEAZA EXAMEN DE PROMOVARE  IN GRAD PROFESIONAL

 

2. ANUNT concurs de recrutare pentru ocuparea posturilor vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant in cadrul Biroului financiar-contabil, consilier, clasa I, grad profesional debutant in cadrul Compartimentului cadastru, fond funciar, registru agricol si un post de politist local, clasa III, grad profesional debutant in cadrul Biroului Politiei locale. 

3. ANUNT Primaria comunei Sirna organizeaza in conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului -cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant corespunzitor functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, concurs pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat I în cadrul Compartimentului gospodarire, intretinere, reparatii, deservire.

 

Anul 2014

1. Anunt pentru concurs de recrutare pentru ocuparea  posturilor  vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul Biroului financiar-contabil, consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Biroului financiar-contabil, consilier, clasa I, grad profesional  asistent in cadrul  Biroului Politiei locale si doua posturi de politist local, clasa III, grad profesional debutant in cadrul  Biroului Politiei locale. din data de 10.12.2014  (click aici pentru a descarca documentul in care sunt prezentate toate detaliile necesare)

 

2. Anunt pentru concurs de recrutare pentru ocuparea posturilor vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul Biroului financiar-contabil, consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului achizitii publice si doua posturi de politist local, clasa III, grad profesional debutant in cadrul Biroului Politiei locale (click aici pentru a descarca documentul in care sunt prezentate toate detaliile necesare)

3. PLAN DE APARARE impotriva inundatiilor , gheturilor, poluarilor accidentale si accidentelor la constructii hidrotehnice : Perioada 2014 - 2017 ( Reambulare topografica)

4. Strategia de dezvoltare durabila a comunei Sirna - ( click aici pentru a descarca fisierul pdf care descrie in detaliu aceastra strategie elaborata  de catre primarie)

5. Primaria comunei Sirna, str. Principala, nr. 165A, sat Tariceni, judetul Prahova, organizeaza o licitatie publica in data de 13.05.2014, ora 10:00. Sedinta de licitatie se va desfasura la sediul Primariei comunei  Sirna din str. Principala, nr. 165A, sat Tariceni, judetul Prahova, in sala de consiliu de la etajul 1.

    Obiectul licitatiei consta in inchirierea pajistilor din domeniul privat al comunei Sirna, judetul Prahova in suprafata de 65 ha situate in zonele : Satul Tariceni - 50 ha, Satul Varnita - 15 ha.

     Pentru mai multe detalii va rugam sa dati click AICI pentru a accesa documentul in cauza.

 

Anul 2013

1.  Contract pentru constituire a dreptului de servitute pentru realizarea accesului pe proprietatea publica/privata in vederea instalarii, intretinerii, inlocuirii sau mutarii retelelor de comunicatii electronice sau a elementelor de infrastructura necesara sustinerii acestora.

2.  Regulament privind conditiile in care se realizeaza accesul pe proprietatea publica sau privata a comunei Sirna in vederea instalarii, intretinerii, inlocuirii sau mutarii retelelor de comunicatii electronice sau a elementelor de infrastructura necesara sustinerii acestora, modului de utilizare partajata a elementelor de infrastructura, precum si masurile privind construirea retelelor de comunicatii electronice.